Tilitoimisto on kumppanisi.

Sähköinen tilitoimisto - Perinteikäs osaaminen yhdistettynä moderniin teknologiaan

Oikeastaan emme haluaisi käyttää sanaa ’tilitoimisto’, koska se kuulostaa hieman pölyiseltä eikä kovin asiakaspalveluhenkiseltä.

Haluamme olla aktiivinen ja palveleva talouden kumppanisi. Olemme sähköisen taloushallinnon edelläkävijä eli käytämme aikamme Sinun taloutesi tarkastamiseen ja ohjaamiseen rutiininomaisen tallennustyön sijaan. Sen vuoksi kaikki osaajamme ovat asiakaspalveluhenkisiä ja aktiivisia auttajia – teemme saumatonta yhteistyötä asiakkaittemme kanssa nykytekniikan mahdollistamin keinoin.

Uskallamme väittää olevamme Suomen kokenein ja osaavin Procountor-toimisto. Yhdistämme asiantuntemuksen, pitkän ja monipuolisen kokemuksen ja uusimman tekniikan paketeiksi, jotka palvelevat asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä tilitoimisto – kuten Mertaoja – on luotettava kumppanisi liiketoiminnan kehittämisessä niin hyvinä kuin vaikeinakin aikoina.

Sinä osaat oman liiketoimintasi paremmin kuin kukaan muu, me osaamme taloushallinnon paremmin kuin kukaan muu. Meistä tämä kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Kuinka Sinusta?

Mertaoja – talouspäällikkösi internetissä®.